Activiteiten Week van de Toegankelijkheid

2 tot en met 7 oktober 2023

Beste leden van de Alliantie Toegankelijk Den Haag,

Van 2 tot en met 7 oktober vindt de landelijke Week van de Toegankelijkheid plaats. Op maandag 2 oktober organiseert de Alliantie Toegankelijk Den Haag voor ondernemers een ontbijtsessie met daaropvolgend een 'experience tour'. Op donderdag 5 oktober organiseren we een Maatschappelijk Café met een afsluitende borrel. Het thema van deze bijeenkomsten is 'toegankelijkheid verrijkt!' Dit wil je zeker niet missen!

Maandag 2 oktober - Ondernemersontbijt
We starten de week met een ondernemersontbijt in de Haagse Lobby. Vanaf 08.00 uur bent u welkom voor een ontbijt. Onder andere wethouder Saskia Bruines (Economie) zal aanwezig zijn en u meer vertellen over winst die u behaalt met een toegankelijke onderneming en de verrijking die creert in de stad. Tevens hoort u welke mogelijkheden de gemeente hiervoor beschikbaar stelt. Vanaf 10.00 uur starten we met de experience tour. Details hierover volgen later.

Donderdag 5 oktober - Stem met uw voeten tijdens het Lagerhuisdebat
Op donderdagmiddag vanaf 15.30 uur bent u welkom in museum Beeld en Geluid voor een informeel debat. Een aantal sprekers zullen het debat inleiden met prikkelende presentaties over toegankelijkheid en inclusie. Vervolgens is het aan u om uw stem te laten horen. We eindigen het debat met een gezellige borrel.

Wilt u zich aanmelden voor één van de activiteiten? Stuur ons een mail (info@alliantietoegankelijkdenhaag.nl) met daarin uw naam, organisatie en bij welke activiteit u aanwezig zal zijn.

We kijken uit naar uw komst op 2 en/of 5 oktober!

Met vriendelijke groeten,
Alliantie Toegankelijk Den Haag