Zomerborrel Toegankelijk Ondernemen

Op dinsdag 20 juni gaan we met elkaar in gesprek tijdens de zomerborrel toegankelijk ondernemen in het museum Beeld en Geluid. Wat kun je als ondernemer doen om de stad toegankelijk te maken voor mensen met een beperking? En weet je dat de gemeente hiervoor financieringsmogelijkheden heeft om ondernemers hierin te ondersteunen?

Heb je een onderneming gevestigd in Den Haag? Dan ben je van harte uitgenodigd om mee te praten. Je wordt bijgepraat door wethouder Anne Mulder over de collegeambities voor een toegankelijker en gastvrij Den Haag. Daarnaast hoort de wethouder graag hoe jij als ondernemer hier een rol in kan hebben, wat je hiervoor nodig hebt én wat de Alliantie Toegankelijk Den Haag voor je kan betekenen. Laten we kijken waar we elkaar nodig hebben en kunnen versterken zodat iedereen zich welkom voelt in jouw onderneming.

We starten 20 juni om 17.30 uur met inloop vanaf 16.45 uur. We sluiten af met een gezamenlijke borrel. Er is genoeg tijd om met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een lichte maaltijd.

Dus: denk praat en doe mee! Aanmelden kan via deze link of stuur een mail naar info@alliantietoegankelijkdenhaag.nl